tiistai 26. maaliskuuta 2019

Kattorännien puhdistus ja siivoukset hyvä tehdä viimeistään syksyisin kun lehdet pudonneet


Kattorännien puhdistus ja siivoukset hyvä tehdä viimeistään syksyisin kun lehdet pudonneet Tampere Pirkanmaa lähikuntineen

Tiedustelut ensisijassa kattorannien siivousten suhteen Tampere Pirkanmaa talousalueella:
Talonmiespalvelu@gmail.com
puh: 044-3380291 whatsup-puhelut mahdollisia

Kattorännien / Vesikourujen puhdistus on hyvä tehdä säännöllisesti, kaksi kertaa vuodessa, jollei siihen pysty niin ainakin syksyisin.

Puhdistamattomat vesikourut keräävät hissunkissun suuren määrän painoa lehtien, oksien ja sammaleen muodossa, rasittaen kiinnityksiä ja räystästä tarpeettomasti. Tukkeutuneet vesikourut voivat aiheuttaa vesivahinkoja, sekä ruostuttaa rännejä. 

Keväällä auringon sulattaessa katolla olevaa lunta ja jäätä, sekä suuremman sateen sattuessa, täynnä olevat kourut ja tukossa olevat syöksytorvet aiheuttavat veden kulkeutumisen paikkoihin joihin se ei kuulu.  Veden tulviminen kourun yli aiheuttaa usein myös seinustan, sokkelin likaantumista ja normaalia suurempaa kostumista pisaroiden tippuessa maahan hallitsemattomasti ja korkealta.

Turhat vesirännihuolet voit välttää säännöllisellä ja asianmukaisella puhdistuksella. Oikea aika toimenpiteelle on syksy, ennen kuin ensipakkaset ehtivät jäädyttää puista varisseet lehdet ja oksat kourujen pohjalle.

On vesikourusi sitten korkealla tai käden ulottuvilla, puhdistamme ne vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella ja aina tilanteen edellyttämää varustusta käyttäen.
Puhdistamme vesikourut turvallisesti maasta käsin jopa 12 m asti. 
Edut: Näin toimien vähennämme rakennuksen ylläpitokustannuksia.

Käytämme suuritehoisia imureita, joilla poistamme kaikki lehdet, sammaleet, roskat yms, vesikourujen puhdistus imurilla on nopeampaa ja tehokkaampaa kuin perinteinen puhdistus. 


Käytämme polttomoottoria sähköisten sijaan, joten melua on n 107 desibeliä.

Mikäli tarvetta niin: Kuvaamme räystäskourut HD-kameralla, lähetämme asiakkaalle ennen / jälkeen kuvat, kun työ on tehty.


Tarjoamme / välitämme myös korjauspalvelua, mikäli rännit ovat rikki/vaurioituneet.

Yrityksemme tarjoaa myös ikkunanpesua, joten voimme tarvittaessa yhdistää tarjoukseen kyseisen palvelun.

Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset verrattaessa 2 miehen työskentelyyn, erilaisiin henkilönostimiin etc ja laskevat jos teillä on tarjolla useampia kohteita.
----------
Muista piha-alueiden harjaukset ja tilaukset kauttamme kevään tullen:
----
Vuodet vierivät vaan tamperelainen monenalan apumies ja toimija porskuttaa piha- ja puutarhatoimissaan, luontovierailuja unohtamatta. Tutustu myös muihin palveluihini tämän blogin sivublogeista ;).


-------
Pirkanmaan apumiespalveluita: Yksityisiltä ensisijassa käteisellä edetään, taloyhtiöillä eräpäivällä heti tilille / ennakkomaksuin edetään
https://pirkanmaan-apumiespalveluita.blogspot.com/

-----------------------------

Tietoja minusta

Oma valokuva

Pirkanmaan apumiesapalvelut tarjoavat apua niin yrityksille kuin yksityisille ympäri vuoden eri toimin:
http://kantoapu-Tampere.blogspot.com/ kantoapu Tampere Pirkanmaa  

Pihojen raivaukset ja kunnostukset etc

Hae hakusanoilla: Apumiespalvelut, muuttopalvelut, kantopalvelut, pihatyöt, puutarhatyöt, rännien imurointi, lumenpudotus, lumenpudotusta, lumenluontia, lumityöt etc + paikkakunta esim Tampere
--------
-------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti